De locatie voor een business lunch op een zeer markante plek in Flevoland.

Nu de economie weer aan het aantrekken is, komen er veel ZZP-ers (zonder personeel, en vaak kantoor) bij. Vaak veelal onderweg, en worden er veel afspraken gemaakt. Club Port Side is de ideale plaats om uw (toekomstige) klant uit te nodigen op het oude werkeiland waar Flevoland is ontstaan. U kunt hier ook met uw gast een korte wandeling maken langs de markante punten van het oude werkeiland, waar Flevoland begonnen is. Bij Club Port Side hebben we voor u de wandelgids klaar liggen.

Met zijn high speed glasvezel internet verbinding, en met fantastisch uitzicht over de jachthaven, en het Markermeer. Een goede bespreking kan ook op de heerlijke sofa bij de openhaard.


Download de folder
Club Portside Folder
Club Portside Folder

Club Port Side is gelegen in de Jachthaven Lelystad Haven, direct aan de hoofdsteiger. Zodra je over de dijk loopt waan je je in een totaal andere wereld.

Naast een geurend kopje koffie met vers gebakken appeltaart of een koud biertje met lekkere hapjes is Club Port Side uitermate geschikt voor Businesslunches/ -Diners en Vrijdagmiddagborrels. In het drijvende restaurant met prachtig uitzicht ben je even helemaal weg van je werkplek.

Zowel de lunch als de dinerkaart zijn voorzien van heerlijke en eerlijke no-nonsense gerechten. Tevens zal er gedurende het naseizoen een wisselend weekmenu gereserveerd worden en beschikt Club Port Side over een uitgebreide borrelkaart.
Onder het genot van een heerlijke lunch de mailbox bijwerken (internet) of bij de haard een zakelijke overeenkomst beklinken.
Club Port Side staat voor een ongedwongen sfeer.

Tevens bijden wij diverse mogelijkheden voor groepen tot 60 personen, vraag een van onze medewerkers naar de mogelijkheden.